Bestelling en levering

Bestelling plaatsen

Een chocoladeboodschap uit het standaard assortiment kan direct worden bestelt in de webshop. Ga na het standaard assortiment en maak u keuze. Volg hierna de instructies binnen het bestelproces. Vergeet bij uw bestelling niet om uw tekst voor de binnenkant van de wenskaart op te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bestellen van maatwerk.

Betaling

Er zal geen digitale betaling plaatsvinden direct bij het plaatsen van de bestelling. Wacht u met betalen tot u een email van ons heeft ontvangen. Daarna kunnen betalingen worden gedaan per bank of internetbankieren. Wij accepteren geen betalingen per telefoon of creditcards.

 

Levering

MijnChocoladeBoodschap levert uw producten via PostNL. Producten uit het standaard assortiment en besteld op werkdagen vóór 12.00h, worden dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL. Mocht u een andere ontvangstdatum wensen, dan kunt u dit opgeven tijdens het bestelproces.

Maatwerk heeft een langere levertijd en hangt af van het ontwerp en het aantal. Tijdens het contact tussen MijnChocoladeBoodschap en de klant wordt de levertijd met u besproken. De definitieve levertijd kan worden bepaald zodra de orderbevestiging met het ontwerp is goedgekeurd door de klant. MijnChocoladeBoodschap streeft ernaar om maatwerk te kunnen leveren binnen twee weken na de orderbevestiging.